Main Field of Study and progress level:
Chemistry: First cycle, in-depth level of the course cannot be classified
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Chemistry
Required Knowledge
General entry requirements
Literature
Valid from:
2011 week 45
Grundläggande mikrobiologi med livsmedelsapplikationer. Thougaard Herluf, Varlund Verner, Møller Madsen Rene, Blücher Anna Lund : Studentlitteratur : 2001 : 351 s. : ill. : ISBN: 91-44-01569-0 Search the University Library catalogue
Furugren Bo Kemi & biologi i maten 1. uppl. : Stockholm : Natur och kultur : 2001 : 108 s. : ISBN: 91-27-75245-3 ; 375:00 Search the University Library catalogue
Furugren Bo Kemi för kostutbildning : grunder för utbildning i kost och näringslära [Omarb. och utökad uppl.] : Uppsala : Bok : 1996 : 188, 24 s. :
Kemin i maten Sandberg Ulla, Wahlström Ebba Stockholm : KRC : 2001 : 96 s. :
Dahlgren Laga mat - Hur man gör och varför? Liber AB :