Main Field of Study and progress level:
Food and Nutrition: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Literature
Valid from:
2012 week 1
Bergh Kurt Kemikompendium Inst för kostvetenskap : 2008 : Mandatory
Holm Fredrik Miljöboken FreeBook : Mandatory
Klintman Mikael Maten märks : förutsättningar för konsumentmakt Lund : Department of sociology : 2008 : 134 s. : ISBN: 91-7267-266-8z 91-7267-250-1 (omslag) Mandatory Search the University Library catalogue
Artikelkompendium/stenciler Inst för kostvetenskap : Mandatory
Mat & klimat Björklund Johanna, Holmgren Pär, Johansson Susanne Stockholm : Medström : 2008 : 216 s. : ISBN: 978-91-7329-018-0 (inb.) Search the University Library catalogue
Livsmedelskemi : kompendium för YTH Granfeldt Yvonne, Siljeström Monica [ Ny utg.] : Lund : 1998 : 115 s. : Mandatory
Hjälmeskog Karin Lärarprofession i förändring : från "skolkök" till hem- och konsumentkunskap Uppsala : Fören. för svensk undervisningshistoria : 2006 : 236 s. : ISBN: 91-85130-77-X Mandatory Search the University Library catalogue
Styrdokument för aktuella kurser inom gymnasial utbildning Skolverket/Utbildningsdepartementet : Mandatory
Styrdokument för Grundsärskola och Träningsskola Skolverket/Utbildningsdepartementet : Mandatory