"False"
Skip to content
printicon
Main menu hidden.
Syllabus:

Public health and sociological perspectives in Home and consumer studies, 7.5 Credits

Swedish name: Hälsokommunikation och sociologiska perspektiv inom hem- och konsumentkunskap

This syllabus is valid: 2019-12-30 and until further notice

Course code: 6KN027

Credit points: 7.5

Education level: First cycle

Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements

Grading scale: Two-grade scale

Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science

Established by: Head of Department of Food and Nutrition, 2019-09-16

Literature

Valid from: 2020 week 2

Kulturanalyser
Ehn Billy, Löfgren Orvar
2., [omarb.] uppl. : Malmö : Gleerup : 2001 : 180 s. :
ISBN: 91-40-63486-8
Mandatory
Search the University Library catalogue

Genus, medier och masskultur
Fagerström Linda, Nilson Maria
Malmö : Gleerup : 2008 : 171 s. :
ISBN: 978-91-40-65209-6
Mandatory
Search the University Library catalogue

Näringslära för högskolan
Abrahamsson Lillemor, Andersson Agneta, Nilsson Gerd
6. uppl. : Liber : 2013 : 480 s. :
ISBN: 9789147105205
Mandatory
Search the University Library catalogue

Dahlkwist Matts
Kommunikation
6. uppl. : Stockholm : Liber : 2012 : 284 s. :
ISBN: 978-91-47-10774-2
Mandatory
Search the University Library catalogue

Nygren Charlotte
Mat och media : en bok med analys av Women's Health Initiative i svensk massmedia
Umeå : Institutionen för kostvetenskap, Umeå universitet : 2015 : 127 s. :
Fritt tillgänglig via Umeå universitet
ISBN: 978-91-7601-345-8
Mandatory
Search the University Library catalogue

Nygren Charlotte
Forskning om kost och hälsa : att tolka och förstå vetenskapen
Umeå : Umeå universitet, Institutionen för kostvetenskap : 2015 : 196 s. :
Fritt tillgänglig via Umeå universitet