"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Våra fristående kurser

Är du osäker på vilket program du ska välja, eller är du en redan utbildad dietist, gastronom eller kostvetare som vill kompetensutveckla dig? Sök då en fristående kurs hos oss! Vi har ett stort utbud av kurser på olika nivåer, varav många är distansbaserade. Se vårt kursutbud nedan!

Öppen för anmälan
Den vegetariska måltiden, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%
Ämne: Måltids- och restaurangvetenskap Måltidskunskap och värdskap
Öppen för anmälan
Dietetik A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Drycker och mat i kombination, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%
Ämne: Måltids- och restaurangvetenskap Måltidskunskap och värdskap
Fysiologi för dietetik, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Hem- och konsumentkunskap A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%; 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Hem- och konsumentkunskap B, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Hem- och konsumentkunskap B15, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 50%; 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Hem- och konsumentkunskap för lärare åk 7-9, 45 hp (1-45) ingår i Lärarlyftet, 45 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Hälsokommunikation och sociologiska perspektiv inom hem- och konsumentkunskap, 5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Utbildningsvetenskap Kostvetenskap Sociologi
Öppen för anmälan
Idrottsnutrition, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Kost vid graviditet och amning, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Hälsa och sjukvård Kostvetenskap Omvårdnad
Öppen för anmälan
Kost vid träning, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap Idrott
Kostundersökningsmetodik, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Kostvetenskap A, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Kostvetenskap B, 30 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Kostvetenskap C, 15 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå fortsättningskurs
  • Studietid 100%
Ämne: Kostvetenskap
Livsmedel och måltider för en hållbar framtid, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Ges även på distans
Ämne: Kostvetenskap Måltids- och restaurangvetenskap
Öppen för anmälan
Livsmedelsdesign-Sensorisk analys och produktutveckling, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 100%
Ämne: Design Kostvetenskap Livsmedelskunskap
Öppen för anmälan
Magisteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Masteruppsats i kostvetenskap, 30 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%; 100%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Masteruppsats i kostvetenskap, 15 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 50%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Mat och miljö, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Grundnivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Mat och måltider för barn och ungdomar, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Mat, hälsa och media, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap
Öppen för anmälan
Mat, kultur och medier, 7.5 hp
  • Nivå Kurs, Avancerad nivå
  • Studietid 25%
  • Studieform Distans
Ämne: Kostvetenskap