Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 1 mars 2021)

printicon

Gör en sen anmälan

Här hittar du de kurser och program där det kan finnas lediga platser och det fortfarande går att göra en sen anmälan. Din anmälan placeras i kö utifrån den dag då den kom in, förutsatt att den är komplett.

Öppet för sen anmälan vt-21

Missade du sista anmälningsdag men vill plugga redan till våren? På vissa program och kurser kan det finnas lediga platser. Gör en sen anmälan till vårterminen 2021.

Bra att veta om lediga platser och sen anmälan

De flesta utbildningar stänger för anmälan efter sista ansökningsdag, men kan öppnas senare för sen anmälan. Även om du då kan anmäla dig är det tyvärr ingen garanti för att du kommer få en plats.
Sena anmälningar hanteras i den ordning de kommer in. De som har ansökt i tid behandlas först. Efter det behandlas de som är reserver och sist de som har gjort en sen anmälan. Oavsett när du ansökt ska du vara behörig till den utbildning det gäller för att ha möjlighet att få en plats.
Tänk på att söka så snabbt som möjligt då sena anmälningar hanteras i mån av tid.

Mer information om vad som gäller och hur du gör en sen anmälan hittar du på Antagning.se

Kontaktformulär

Ditt meddelande skickas till vår personal på Infocenter, som sedan vidarebefordrar meddelandet till den som det berör.

Universitetet är en myndighet. Meddelanden som du skickar här sparas och blir en allmän handling. Läs på umu.se/gdpr om hur vi hanterar personuppgifter.