"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Bild: Lizette Gunnesson

Hälsa på oss!

Bästa sättet att lära känna oss i Umeå och på Umeå universitet är att hälsa på oss. Det kan du göra både här och där – dränk oss med intressanta frågor på vårt Öppet hus, testa utbildningen du är nyfiken på för en dag eller på någon av de mässor vi besöker. Kom förbi och säg hej!

Utbildningsmässor

Under höstterminen och tidig vårtermin deltar vi på flera utbildningsmässor i hela landet, från norr till söder. På mässorna träffar du studenter från Umeå universitet, superpeppade på att svara på dina frågor om studier, studentlivet och hur Umeå är att bo och leva i. Ta med dina frågor och kom förbi. Välkommen!

Student för en dag

Besök Umeå och var student för en dag på det program du är nyfiken på. En student som läser det program du vill veta mer om tar emot dig, och du får följa med på föreläsningar, laborationer och känna på livet i Umeå.

Ja, jag anmäler mig direkt

Campus Umeå

Undrar du hur det ser ut på campus Umeå? Häng med på en rundtur!

Öppet hus

I november varje år har vi Öppet hus. Den dagen är för dig som funderar på att plugga på Umeå universitet, men lika mycket för dig som faktiskt inte har nån aning om ifall du ens vill plugga. Du kan då lyssna på föreläsningar om våra kurser och program, prata studier med lärare och studenter på utbildningen du är intresserad av och kanske testa några prova-på-aktiviteter eller kluriga experiment.

Öppet hus 2024 är den 6 november.

Öppet hus på Umeå universitet

Varför bär vissa overall? Vilken är egentligen den bästa studentpuben? Hur får man tag på bostad? Sen kanske du vill veta något om campus och plugget också.

Upplev Umeå

Boka in tid till annat än plugg också och upplev Umeå!

Senast uppdaterad: 2024-05-27