Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

printicon

Öppet hus på Umeå universitet

Öppet hus på Umeå universitet är dagen då vi alla står redo att berätta allt du vill veta om våra utbildningar och livet som student. Tidigare år har vi bjudit in alla till vårt campus, men nu testar vi nytt! På grund av ni-vet-vad slipper du i år trängas på bussar och fullsatta föreläsningar - vi kommer istället hem till dig.

Digitala universitetsdagen med Studio studentliv

Den 4 mars klockan 9 sänder vi live från Umeå universitet och Öppet hus byter namn till Digitala universitetsdagen med Studio studentliv. Studievägledare, lärare och så klart studenter är redo i Zoom, chattar och en studio för att hjälpa dig med alla dina funderingar. Du kan lyssna på hela 80 presentationer av våra utbildningar, kolla på programsidor, chatta med studenter eller häng i Studio studentliv.

Studio studentliv

I Studio studentliv kommer vi prata om allt annat som är ett studentliv, utöver själva utbildningen. En massa gäster kommer på besök och prata om hur det är att plugga, hur man hittar någonstans att bo, kårer, mottagning och inspark. Dessutom kommer vi att ta ett snack med rektor Hans och känna Tove Styrke på pulsen – hur mycket umebo är hon egentligen?

Om du inte redan nu vet vad du vill och vart du ska, så har du förhoppningsvis kommit en bra bit på vägen när dagen är slut.