Hoppa direkt till innehållet

Öppet hus på Umeå universitet

Framtiden är oändlig och att veta vad man ska göra av den är ibland svårt. Men genom att testa, ställa frågor och tänka ett varv till så kommer du till slut fram. Gå på föreläsningar, känn efter, diskutera och fråga, fråga, fråga. Om du inte redan vet vad du vill, så har du förhoppningsvis kommit en bra bit på vägen när du varit här.

Program för Öppet hus

Här hittar du  programmet för Öppet hus den 22 februari. Gör ditt eget personliga program - funkar fint i mobilen! Eller skriv ut programmet som pdf.

Inledning i Aula Nordica

Börja dagen med att höra studenter berätta om hur det faktiskt är att plugga på universitetet. Hur fungerar det, hur är Umeå som studentstad och hur är i egentligen livet som student?

Inspirationsmässa

Vem vill du bli? Kom förbi och prata utbildning och träffa studenter, gör tester och ställ frågor! Inspirationsmässa hela dagen i både Lindellhallen och Humanisthuset.

Guidad tur på campus

Kolla runt på campus – ett bra sätt att skaffa dig en uppfattning om hur det skulle vara att vara student på Umeå universitet. Hämta din biljett i infodisken i Lindellhallen och häng med. En tur tar cirka en halvtimme.

För dig som är studie- och yrkesvägledare

Vi hoppas att Öppet hus här på Umeå universitet kan inspirera dina elever till att plugga vidare. För att underlätta för dig som är studie- och yrkesvägledare finns allt du behöver veta om t.ex. sista anmälningsdag, gratis bussar till Umeå och program för dagen, samlat på en egen sida. Varmt välkommen!

För dig som är studie- och yrkesvägledare