Navigerat till
Kursplan:

Matens kemi och sensorik för livsmedelsområdet, 15 p, 15 hp

Kursen är nedlagd

Engelskt namn: Food Chemistry and Sensorics
Denna kursplan gäller: 2013-03-04 och tillsvidare
Kurskod: 5KE007
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning: Kemi: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: Väl godkänd, godkänd, underkänd
Ansvarig institution: Kemiska institutionen
Beslutad av: teknisk-naturvetenskapliga fakultetsnämnden, 2013-04-18

Behörighetskrav

Grundläggande behörighet samt Ma A. Studerande som är yrkesverksamma inom restaurang- eller livsmedelsområdet och har dokumenterat god branschkunskap är behörig att söka kursen som fristående kurs om lediga platser finns.

Litteratur

Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.