Navigerat till

Den vegetariska måltiden 7,5 hp

Nyttiga råvaror på bord.
Bild: Mattias Pettersson

Om kursen

Hur planerar och skapar vi goda, hållbara och näringsrika vegetariska måltider? Kursen syftar till att få kunskap och förståelse för att skapa vegetariska måltider med olika råvaror och matlagningstekniker. I kursen kombineras teoretiska perspektiv om matkultur och vegetarisk mat med praktisk matlagning. Kursen vänder sig till dig som har mat och måltider som profession eller som är nyfiken på att lära dig mer om vegetarisk mat och måltider. Kursen examineras löpande genom laborationer, presentationer och skriftliga självreflektioner.

Anmäl dig

Kontakta oss

Ditt meddelande går till Infocenter som ser till att det hamnar hos rätt person – så att du får ett så bra och relevant svar som möjligt.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Nytt meddelande