Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.

Design & kläder B

  • Antal högskolepoäng 30 hp
  • Nivå Grundnivå fortsättningskurs
  • Starttid Vårtermin 2022

Om kursen

Kursen syftar till att fördjupa och utveckla praktiska och teoretiska kunskaper i formgivning och klädsömnad ur samhällsaktuellt och estetiskt perspektiv. Den skall inspirera till nytänkande med material och teknik, färg och form. Tyngdpunkten läggs på att utforska och utveckla idéer och att vidareutveckla förmågan att gestalta idéer till personligt uttryck. Tematiska studier och processtänkande anger färdriktningen. I kursen ingår experimenterande hantverksarbete, skissande och modeteckning, textilkunskap, mönsterkonstruktion. Kursen innehåller ett individuellt fördjupningsprojekt med en vetenskaplig bearbetning; Du kan tex välja *Undervisning & lärandeperspektiv, *Konst- kläder- gestaltning, *Entrepenörskap, *Fördjupat kollektionsarbete osv. Kursen ställer krav på förmåga till självständigt arbete.

Anmälan och behörighet

Design & kläder B, 30 hp

Visa tillfällen för föregående termin Vårtermin 2022 Det finns inga senare terminer för kursen

Startar

17 januari 2022

Slutar

5 juni 2022

Studieort

Umeå

Undervisningsspråk

Svenska

Studieform

Dagtid, 100%

Behörighetskrav

Univ: Design & kläder A med ett godkänt resultat om 21 hp eller motsvarande

Urval

Högskolepoäng

Studieavgift

Gäller endast medborgare utanför EU, ESS och Schweiz. Anmälningsavgift: 900 kr. Studieavgift, första inbetalningen: 146 250 kr. Total studieavgift: 146 250 kr. Anmälnings- och studieavgifter

Anmälningskod

UMU-10302

Anmälan

Nu kan du anmäla dig. Du flyttas till Antagning.se. Sista anmälningsdag är den 15 oktober 2021.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)