Navigerat till

Dietetik A 30 hp

Bönor och frön i skålar på ett bord.
Bild: Mattias Pettersson

Om kursen

Många känner till att den mat vi äter har betydelse för hur vi mår. Att man också använder mat som behandling vid flertalet sjukdomar är det kanske färre som har kunskap om. I denna kurs behandlas matens och nutritionens betydelse vid olika sjukdomar, som t ex cancersjukdomar och hjärt- och kärlsjukdom. Maten är viktig för oss alla, men på vilket sätt?

Anmäl dig

Kontakta oss

Ditt meddelande går till Infocenter som ser till att det hamnar hos rätt person – så att du får ett så bra och relevant svar som möjligt.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Nytt meddelande