Navigerat till

Måltids- och restaurangvetenskap 1 15 hp

Studenter vid gastronomiprogrammet förbereder måltid i köksmiljö
Bild: Mattias Pettersson

Om kursen

Kursen ger dig en introduktion till gastronomins praktiska grunder. Genom att fördjupa dig i råvarukunskap, matlagningstekniker och dryckeskunskap utvecklar du färdigheter som är centrala. Kursen kombinerar teoretisk förståelse med praktiskt arbete och lägger därmed en stabil grund för vidare studier eller en framtida karriär inom gastronomi.

Anmäl dig

Kontakta oss

Ditt meddelande går till Infocenter som ser till att det hamnar hos rätt person – så att du får ett så bra och relevant svar som möjligt.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Nytt meddelande