Navigerat till

Mat, kultur och medier 7,5 hp

Frukt och bär hällda ur en papperspåse på ett bord. Nyttiga livsmedel.
Bild: Mostphotos

Om kursen

Under kursen introduceras medier som plattform för kulturella föreställningar avseende mat och måltider. Mat och måltidskulturer granskas och diskuteras utifrån trender, normer, estetik och matens sociala roll. Kursen avslutas med ett projektarbete inom området mat/måltider och kultur i media.

Anmäl dig

Frågor om utbildningen?

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Nytt meddelande