Main Field of Study and progress level:
Food and Nutrition: First cycle, has at least 60 credits in first-cycle course/s as entry requirements
Grading scale: Three-grade scale
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Established by: Head of Department of Food and Nutrition, 2016-06-13
Literature
Valid from:
2016 week 33
Nygren Charlotte Forskning om kost och hälsa. Att tolka och förstå vetenskapen Inst för kostvetenskap : 2015 : Elektronisk version Mandatory
Jarlbro Gunilla Hälsokommunikation : en introduktion 3., [omarb.] uppl. : Lund : Studentlitteratur AB : 2010 : 152 s. : ISBN: 978-91-44-05876-4 Mandatory Search the University Library catalogue
Johansson G Kostundersökningar ska granskas kritiskt Perspektiv : 2001 : Tillgänglig här Mandatory
Nygren Charlotte Mat och media. En bok med analys av Women's Health Initiative i svensk massmedia Inst för kostvetenskap : 2015 : Elektronisk version Mandatory
Lindstedt Inger Talarens hantverk : att göra framgångsrika presentationer 1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2015 : 220 s. : ISBN: 9789144096667 Mandatory Search the University Library catalogue