Navigerat till

Proteinkemisk separations- och analysteknik 15 hp

Om kursen

Rening och analys av proteiner är ett område som växer både inom akademisk och industri forskning. Området kräver goda kunskaper, inte bara inom proteinkemi, utan även i närliggande områden som exempelvis genteknologi, kromatografi, immunologi och spektroskopiska metoder. Kursen innehåller de teoretiska grunderna för att tillämpa och tolka resultat från moderna proteinseparationsmetoder och syftar till att ge sådana fördjupade kunskaper i experimentell proteinkemi att den studerande ska kunna analysera proteiners egenskaper. Den laborativa delen, som utgör den övervägande delen av kursen, ger, förutom färdighetsträning, även träning i att självständigt planera, och utföra laborativt arbetet samt att utvärdera och presentera sina resultat både muntligt och skriftligt.
 

Anmäl dig

Kontakta oss

Ditt meddelande går till Infocenter som ser till att det hamnar hos rätt person – så att du får ett så bra och relevant svar som möjligt.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Nytt meddelande