Food and Nutrition A, 30 credits
The course is discontinued
Required Knowledge
General entry requirements and Mathematics 2a or 2b or 2c/level 2a or 2b or 2c, Science Studies 2/level 2, Civics 1b or 1a1+1a2/level 1b or 1a1+1a2Literature
Valid from: 2024 week 1
Neuman Nicklas
Mat och ätande - Sociologiska perspektiv
Studentlitteratur AB :
2019 :
456 sidor :
ISBN: 9789144131672
Mandatory
Search the University Library catalogue
Grundläggande näringskemi
Bergh Kurt, Burén Jonas, Sjödin Anna
Institutionen för kost- och måltidsvetenskap :
2023 :
Mandatory
Fysiologi med relevant anatomi
Henriksson Olle, Rasmusson Margareta
Fjärde upplagan :
Lund :
Studentlitteratur :
[2018] :
369 sidor :
ISBN: 9789144115948
Mandatory
Search the University Library catalogue
Bergh Kurt
Metabolismkompendium
Inst för kostvetenskap :
Mandatory
Nordic Nutrition Recommendations 2023
: integrating environmental aspects
Copenhagen :
Nordic Council of Minsters :
2023 :
388 sidor :
Fritt tillgänglig
ISBN: 9789289375337
Mandatory
Search the University Library catalogue
Näringslära för högskolan
Berg , Ellegård , Larsson
Liber :
2021 :
Mandatory
Krause and Mahan's food & the nutrition care process
Raymond Janice L., Morrow Kelly
15th edition. :
St. Louis, Missouri :
Elsevier :
[2020] :
xvii, 1195 pages :
ISBN: 9780323749626
Search the University Library catalogue