Food, Nutrition and Culinary Science 4, 15 credits
The course is discontinued
Literature
Valid from: 2025 week 1
Jarlbro Gunilla
Hälsokommunikation
: en introduktion
3., [omarb.] uppl. :
Lund :
Studentlitteratur AB :
2010 :
152 s. :
ISBN: 978-91-44-05876-4
Mandatory
Search the University Library catalogue
Att kommunicera mat- och levnadsvanor i dagens medielandskap, Myndighetskommunikation i det offentliga
Asmundsson Fristedt R, Sandberg H
Livsmedelsverket :
2018 :
https://www.livsmedelsverket.se/globalassets/publikationsdatabas/rapporter/2018/2018-nr-02-att-kommunicera-mat-och-levnadsvanor-i-dagens-medielandskap.pdf
Mandatory
Hälsokommunikation i det nya medielandskapet, Kartläggning av internationell och svensk forskning 2010-2016
Folkhälsomyndigheten :
2017 :
https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/dc016cec46ea4b2597c8b54f8ffb4de5/halsokommunikation-nya-medielandskapet-04203-2017.pdf
Mandatory
Lindstedt Inger
Talarens hantverk
: att göra framgångsrika presentationer
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2015 :
220 s. :
ISBN: 9789144096667
Mandatory
Search the University Library catalogue