Running a Restaurant - Dining Room Service, 15 credits
The course is discontinued from 2024-11-25
Literature
Pipping Ekström Marianne
Genus på krogen
Örebro :
Örebro universitetsbibliotek :
2006 :
85 s. :
ISBN: 91-7668-487-3
Mandatory
Search the University Library catalogue
Davies Ursula
An introduction service design and selection of service design tools
Design council, UK :
Elektronisk version
Mandatory
Developing hospitality properties and facilities
Ransley Josef, Ingram Hadyn
2. ed. :
Oxford :
Elsevier Butterworth-Heinemann :
2004 :
xxv, 321 s. :
ISBN: 0-7506-5982-3
Search the University Library catalogue
Entreprenörskap och företagsetablering
: från idé till verklighet
Landström Hans, Löwegren Marie
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2009 :
453 s. :
ISBN: 978-91-44-02147-8
Search the University Library catalogue
Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
2., [rev.] uppl. :
Malmö :
Liber :
2011 :
690 s. :
ISBN: 978-91-47-09068-6
Search the University Library catalogue
Hansen Kai Victor
Restaurant meal experiences from customers' perspectives
: a grounded theory approach
Örebro :
Universitetsbiblioteket :
2005 :
76 s. :
ISBN: 91-7668-451-2
Search the University Library catalogue
Pipping Ekström Marianne
Genus på krogen
Örebro :
Örebro universitetsbibliotek :
2006 :
85 s. :
ISBN: 91-7668-487-3
Mandatory
Search the University Library catalogue
Davies Ursula
An introduction service design and selection of service design tools
Design council, UK :
Elektronisk version
Mandatory
Developing hospitality properties and facilities
Ransley Josef, Ingram Hadyn
2. ed. :
Oxford :
Elsevier Butterworth-Heinemann :
2004 :
xxv, 321 s. :
ISBN: 0-7506-5982-3
Search the University Library catalogue
Entreprenörskap och företagsetablering
: från idé till verklighet
Landström Hans, Löwegren Marie
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2009 :
453 s. :
ISBN: 978-91-44-02147-8
Search the University Library catalogue
Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
2., [rev.] uppl. :
Malmö :
Liber :
2011 :
690 s. :
ISBN: 978-91-47-09068-6
Search the University Library catalogue
At your service
: a hands-on guide to the professional dining room.
Hoboken, N.J. :
J. Wiley :
2005 :
[8], 210 s. :
ISBN: 0-7645-5747-5 (cloth)
Mandatory
Search the University Library catalogue
Servering och dryckeskunskap
: en handbok
Bokstad Larry, Eriksson Staffan, Dunthorne Susanne
2., [omarb.] uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2006 :
269, [3] s. :
http://www.studentlitteratur.se/omslagsbild/artnr/30212-02/height/320/width/320/bild.jpg
ISBN: 91-44-03848-8 (inb.)
Search the University Library catalogue
Praktisk gastronomi
: servera på restaurang
Jonson Mats, Bagner-Jensmar Miriam, Lindahl Henning, Alfredsson Karin
1. uppl. :
Stockholm :
Liber :
2008 :
168 s. :
ISBN: 978-91-47-08263-6
Search the University Library catalogue