Running a Restaurant - Dining Room Service, 15 credits
The course is discontinued from 2024-11-25
Literature
Valid from: 2019 week 2
Pipping Ekström Marianne
Genus på krogen
Örebro :
Örebro universitetsbibliotek :
2006 :
85 s. :
ISBN: 91-7668-487-3
Mandatory
Search the University Library catalogue
Davies Ursula
An introduction service design and selection of service design tools
Design council, UK :
Elektronisk version
Developing hospitality properties and facilities
Ransley Josef, Ingram Hadyn
2. ed. :
Oxford :
Elsevier Butterworth-Heinemann :
2004 :
xxv, 321 s. :
ISBN: 0-7506-5982-3
Search the University Library catalogue
Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
Upplaga 3 :
Stockholm :
Liber :
[2018] :
877 sidor :
ISBN: 978-91-47-11206-7
Search the University Library catalogue
Entreprenörskap och företagsetablering
: från idé till verklighet
Landström Hans, Löwegren Marie
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2009 :
453 s. :
ISBN: 978-91-44-02147-8
Search the University Library catalogue
Gustafsson Inga-Britt
Sensorik och marknadsföring
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2014 :
261 s. :
ISBN: 9789144079042
Search the University Library catalogue