Restaurant and Culinary Arts 1, 15 credits
Required Knowledge
General entry requirementsLiterature
Valid from: 2024 week 30
The professional chef
9th ed. :
Hoboken, N.J. :
John Wiley & Sons :
c2011 :
xix, 1212 p. :
ISBN: 9780470421352
Mandatory
Search the University Library catalogue
Livsmedelsvetenskap
Nylander Annica, Jonsson Lena, Marklinder Ingela, Nydahl Margaretha
2., [rev. och uppdaterade] uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2014 :
382 s. :
ISBN: 9789144095677
Search the University Library catalogue
The Five Aspect Meal Model
Edwards J, Gustafsson I-B
Journal of Foodservice :
2008 :
Grönt
: välja, hantera, tillaga
Westerlind Nina, Skoglöf Magnus, Kimbell Katy
Stockholm :
Natur & kultur :
2011 :
400 s. :
ISBN: 978-91-27-13138-5 (inb.)
Search the University Library catalogue
Kött
: välja, hantera, tillaga
Fällman Håkan, Skoglöf Magnus, Kimbell Katy
Stockholm :
Natur & kultur :
2009 :
287, [1] s. :
ISBN: 978-91-27-11787-7 (inb.)
Search the University Library catalogue
Gustafsson Inga-Britt
Sensorik och marknadsföring
1. uppl. :
Lund :
Studentlitteratur :
2014 :
261 s. :
ISBN: 9789144079042
Mandatory
Search the University Library catalogue
Mölstad Mikael
Stora vinskolan
Första upplagan :
Stockholm :
Millhouse :
[2020] :
288 sidor :
ISBN: 9789185759101
Mandatory
Search the University Library catalogue
Öl
: upplevelser och kunskap genom teori, provningar och matkombinationer
Scander Henrik, Dahlberg Victor, Bäckman Alexander
Första upplagan :
Kalmar :
Grenadine :
[2023] :
107 sidor :
ISBN: 9789189722132
Mandatory
Search the University Library catalogue
Handbok alkohollagen
Svensk författningssamling :
2010 :
Alkohollagen
Mandatory
Robinson Jancis
The Oxford companion to wine
4th ed. :
Oxford, United Kingdom :
Oxford University Press :
2015 :
xlvii, 859, [1] pages :
ISBN: 9780198705383
Search the University Library catalogue
Praktisk gastronomi
: servera på restaurang
Jonson Mats, Bagner-Jensmar Miriam, Lindahl Henning, Alfredsson Karin
1. uppl. :
Stockholm :
Liber :
2008 :
168 s. :
ISBN: 978-91-47-08263-6
Mandatory
Search the University Library catalogue