Meal Experiences, 15 credits
Literature
The Oxford companion to wine
Harding Julia., Robinson Jancis., Thomas Tara Q.
Fifth edition, edited by Julia Harding, Jancis Robinson, Tara Q. Thomas. :
Oxford :
Oxford University Press :
2023 :
lii, 885 pages :
ISBN: 0198871317
LIBRIS ID: 3ljd0ks41td16cwq
Mandatory
Search the University Library catalogue
Robinson Jancis
Understanding wines : explaining style and quality
London : Wine and Spirit Education Trust : 2022 : vii, 200 s. : :
Mandatory
Praktisk gastronomi
: servera på restaurang
Jonson Mats, Bagner-Jensmar Miriam, Lindahl Henning, Alfredsson Karin
1. uppl. :
Stockholm :
Liber :
2008 :
168 s. :
ISBN: 978-91-47-08263-6
LIBRIS ID: 10727986
Mandatory
Search the University Library catalogue
The Five Aspects Meal Model: a tool for developing meal services in restaurants
Gustafsson Inga-Britt, Öström Åsa, Johansson Jesper, Mossberg Lena
Journal of Foodservice :
2006 :
Artikel i fulltext
Mandatory
Eriksson Lars
Att gestalta måltider mise en place, dukning och servering: En metodstudie i servitörens hantverkskunnande
Örebro universitet :
2021 :
Artikel i fulltext
Mandatory
Jamais Michel
Vinet & maten
: grunderna, idéerna, det perfekta mötet
Första tryckningen, andra utgåvan :
Västra Frölunda :
Tukan förlag :
[2017] :
257 sidor :
ISBN: 9789176178799
LIBRIS ID: 20031100
Mandatory
Search the University Library catalogue
The Oxford companion to wine
Harding Julia., Robinson Jancis., Thomas Tara Q.
Fifth edition, edited by Julia Harding, Jancis Robinson, Tara Q. Thomas. :
Oxford :
Oxford University Press :
2023 :
lii, 885 pages :
ISBN: 0198871317
Mandatory
Search the University Library catalogue
Robinson Jancis
Understanding wines : explaining style and quality
London : Wine and Spirit Education Trust : 2022 : vii, 200 s. : :
Mandatory
Praktisk gastronomi
: servera på restaurang
Jonson Mats, Bagner-Jensmar Miriam, Lindahl Henning, Alfredsson Karin
1. uppl. :
Stockholm :
Liber :
2008 :
168 s. :
ISBN: 978-91-47-08263-6
Mandatory
Search the University Library catalogue
The Five Aspects Meal Model: a tool for developing meal services in restaurants
Gustafsson Inga-Britt, Öström Åsa, Johansson Jesper, Mossberg Lena
Journal of Foodservice :
2006 :
Artikel i fulltext
Mandatory
Eriksson Lars
Att gestalta måltider mise en place, dukning och servering: En metodstudie i servitörens hantverkskunnande
Örebro universitet :
2021 :
Artikel i fulltext
Mandatory
Jamais Michel
Vinet & maten
: grunderna, idéerna, det perfekta mötet
Första tryckningen, andra utgåvan :
Västra Frölunda :
Tukan förlag :
[2017] :
257 sidor :
ISBN: 9789176178799
Mandatory
Search the University Library catalogue