Hoppa direkt till innehållet
printicon

Personal vid Idrottshögskolan

Anställda medarbetare

Anna-Karin Eriksson, administratör, enhet

Arbetsområden: Ansvarig för Idrottshögskolans webb och Facebooksida, administratör av elitidrottsavtal, bokning av Idrottsmedicinsk support, sekreterare i Idrottshögskolans utbildningsråd.

Emma Isaksson, administratör, enhet (tjänstledig)
Telefon
090-786 51 11
Eva Tengman, övrig/annan befattning
Telefon
090-786 93 96
Hannes Andersson, projektledare

Verksamhetsledare och huvudtränare på Badmintons kompetenscentrum (BKC). Leder den dagliga träningen för BKC-studenterna och är ansvarig för att utveckla verksamheten i stort.

Joel Sjölander, projektassistent
Lena Lejon, övrig/annan befattning
Telefon
090-786 66 96
Pernilla Eriksson, områdeschef

Jag är kansliansvarig för Idrottshögskolan och projektledare för Riksidrottsuniversitetet. Jag har huvudansvaret för kombination elitidrott och studier vid Umeå universitet.

Pär Norén, projektledare

Verksamhetsledare för Orienteringens utvecklingscentrum (OUC).

Stefan Sandlund, projektassistent

Arbetsuppgift: Koordinering av idrottshögskolans prestationsteam och testverksamhet, samt verkar som rådgivare åt riksidrottsstudetner i frågor om fysiskträning och träningsplanering. 

Taru Tervo, samordnare, forskning

Forskingssamordnare för Idrottshögskolan samt för Innebandyns kompetenscentrum, sekreterare på Idrottshögskolans forskningsråd, Elite Sport North projektet.

Tor Söderström, professor

I min forskning intresserar jag mig för frågor som berör utveckling av professionellt kunnande inom polisutbildning och talangidentifikation och talangutveckling inom idrott.

Tove Mårs, administratör, projekt

Arbetsområden: koordinering av studenter med elitidrottsavtal, forskningsprojektet Elite Sport North och friskvårdskonceptet Hälsa på campus. Arkiv- och diarieansvarig.

Ulrika Aasa, universitetslektor
Telefon
090-786 92 73
Ulrika Haake, universitetslektor
Telefon
090-786 96 21

Föreståndare för Idrottshögskolan, Studierektor för forskarutbildningen i pedagogik, Områdesledare Ledarskap, Organisation och Arbetsliv (LOA) vid pedagogiska institutionen.