"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Introduktion för studievägledare vid institutioner

fre
4
mar
Tid Fredag 4 mars, 2022 kl. 13:00 - 13:45
Plats Teams

Studentcentrum bjuder in till en introduktion för dig som vill veta mer om hur universitetet arbetar med studievägledning. Passet riktar sig till dig som antingen är ny i din studievägledarroll eller ännu inte har fått en övergripande introduktion av studievägledningen.

Detta digitala pass fokuserar på att ge information om studievägledningen vid Umeå universitet. Vi tittar på skillnader mellan den allmänna och den lokala studievägledningen vid institution, möjligheter till samverkan och kompetensutveckling samt hur den allmänna studievägledningen kan vara ett stöd för studenter på program och fristående kurser. Passet innehåller även information om vilket stöd Studenthälsan erbjuder.

Observera att det i nära anslutning till detta pass även erbjuds ett pass om universitetets stöd för studenter med funktionsnedsättning.

Anmäl dig senast 28 februari

Länk till mötet skickas till den mejladress som du anger när du anmäler dig.

Presentatör: Joakim Bergbom, studievägledare vid Studentcentrum 

Varmt välkommen!

Evenemangstyp: Gruppträff
Kontaktperson
Joakim Bergbom
Läs om Joakim Bergbom
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).