"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Inställt: Kontaktpersonträff - Mötet mellan student och kontaktperson

tis
19
okt
Tid Tisdag 19 oktober, 2021 kl. 13:00 - 14:30
Plats Zoom

Träff för institutionernas kontaktpersoner till studenter med pedagogiskt stöd. Träffens tema är: Mötet mellan student och kontaktperson.

Kontaktpersonerna Erika Antill vid Sociologiska institutionen och Gudrun Hedberg vid Socialt arbete presenterar hur de utformar sin kontakt för studenter med funktionsnedsättningar. De berättar hur de arbetar studiecentrerat i dialog med studenterna och vilka fördelar det har.

Efter presentationen delar vi erfarenheter i mindre grupper, för att sedan avsluta med en återsamling i storgrupp.

Enligt handläggningsordningen har studenten själv ansvar att informera om beskedet och ha en dialog med kontaktpersonen vid institutionen. Hur ser det ut för dig som kontaktperson i mötet med studenten? Vad händer i mötet och vilka utmaningar stöter du på i din roll som kontaktperson? Vilka förväntningar upplever du att studenten har på dig?

Anmäl dig senast 18 oktober.

Evenemangstyp: Gruppträff
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).