"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Träff för kontaktpersoner för tillgodoräknande

mån
10
jun
Tid Måndag 10 juni, 2019 kl. 09:00 - 10:30
Plats Triple Helix

Du som är kontaktperson är varmt välkommen till den årliga träffen om tillgodoräknandefrågor. Syftet med träffen är att ha en dialog för att hanteringen av tillgodoräknande ska fungera så bra som möjligt.

Vi vill gärna få in frågor och funderingar i förväg som vi kan prata om när vi träffas. Har du något du vill ta upp, så skriv det under ”Övrigt” när du anmäler dig.

Vi bjuder på kaffe och fikabröd, så anmäl dig här senast måndag den 3 juni. Ange eventuell specialkost under ”Övrigt” i anmälan.

Ska du sluta vara kontaktperson för tillgodoräknanden? I så fall, se till att uppgifter om vem eller vilka som ska ta över som kontaktperson meddelas till examina@umu.se så att tillgodoärenden och information skickas till rätt person.

Arrangör: Studentcentrum
Evenemangstyp: Gruppträff
Kontaktperson
Elin Norberg
Läs om Elin Norberg
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).