"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Umeå Arktiska Seminarium februari: Systemanalystänkande för arktisk hållbarhet

fre
7
feb
Tid Fredag 7 februari, 2020 kl. 12:00 - 13:00
Plats Fatmomakke, plan 4 Norra beteendevetarhuset

Tänkande på systemnivå är ett sätt att förstå hur olika discipliner påverkar ett system och vad som kan göras för att uppnå hållbarhet. Forskare av plattformen för hållbarhetsresurser och innovation (SRI) vid institutionen för kemi, Umeå universitet, har under de senaste åren arbetat inom olika områden kopplade till systemnivåstänkande, cirkulär bioekonomi och hållbarhet. Under seminariet kommer de att introducera ett nytt koncept med sysselsättning på systemnivå för Arktisk hållbarhet och hur det kan användas i forskning relaterad till den arktiska regionen. Detta öppnar upp möjligheten att utveckla tvärvetenskapliga samarbeten mellan forskargrupper som arbetar med arktiskt relaterade utmaningar.

Som vanligt bjuder vi på en lättare lunch, kaffe och bordsdryck för förregistrerade deltagare. Registrering sker längst ner på denna sida och stänger 4 februari 2020.

Evenemangstyp: Seminarium
Personalbild Venkata Krishna Kumar Upadhyayula
Talare
Venkata Krishna Kumar Upadhyayula
Övrig/annan befattning
Läs om Venkata Krishna Kumar Upadhyayula
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).