Hoppa direkt till innehållet

Kakor

För att kunna chatta behöver du tillåta att Microsoft Dynamics använder kakor.

printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Per Kvarnbrink

Per Kvarnbrink

Studierektor med ansvar för bemanning och drift av institutionens kurser. Lektor i medieteknik.

Kontakt

E-post
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Universitetslektor vid Institutionen för tillämpad fysik och elektronik Roll: Studierektor
Plats
X, Håken Gullessons väg 20, Teknikhuset, TB312 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Jag är lektor i medieteknik och arbetar till 70% som studierektor med ansvar för bemanning av våra kurser. Jag ansvarar även för drift, d.v.s. inköp av materiel till kurser och lärare.

När jag undervisar, vilket är 30% av min tid, är det i huvudsak inom området databasdrivna webbaserade system. Mina tidigare undervisningserfarenheter finns inom elektronik- och mikrodatorteknikområdet samt fotografi och medieproduktion. Mina huvudintressen på jobbet är utbildning och kvalitétsfrågor. Sedan 2015 är jag inplacerad som excellent lärare i universitetets meriteringssystem och jag tillhör en liten skara som har blivit befodrad till lektor på pedagogisk grund.

Det finns också fritidsintressen och jag nämner några: Mina barn, dans (fox, bugg och numera även lite tango), längdskidåkning, slalom, fotografi, gamla mopeder samt kajaking. Hittar jag något som verkar omöjligt så blir jag extra taggad. Det kan t.ex. vara att bygga kajaker, lära mig Lettiska, skruva ihop en moppe som någon säljer i en låda eller mixtra med nästa vad som helst så att det blir bra till slut.

Uppsala universitet 2015
Kvarnbrink, Per; Berglund, Stefan
CHI 2013 Extended Abstracts on Human Factors in Computing Systems, New York, NY: Association for Computing Machinery (ACM) 2013 : 2367-2370
Kvarnbrink, Per; Fahlquist, Karin; Mejtoft, Thomas

Forskargrupper

Gruppmedlem