"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Per Kvarnbrink

Per Kvarnbrink

Studierektor med ansvar för bemanning och drift av institutionens kurser. Lektor i medieteknik.

Verksam vid

Anknytning
Universitetslektor vid Institutionen för tillämpad fysik och elektronik Roll: Studierektor
Plats
X, Håken Gullessons väg 20, Teknikhuset, TB312 Umeå universitet, 901 87 Umeå

Jag är lektor i elektronik och arbetar nu 70% och har deltidspension på 30%. Lyxigt!

Som TFE:s huvudstudierektor har jag ansvar för bemanning av våra kurser, kursplaner och upphandling av externa undervisare.

När jag undervisar, vilket är 10% av min tid, är det i huvudsak inom området databasdrivna webbaserade system. Mina tidigare undervisningserfarenheter finns inom elektronik- och mikrodatorteknikområdet samt fotografi och medieproduktion. Mina huvudintressen på jobbet är utbildning och kvalitétsfrågor. Sedan 2015 är jag inplacerad som excellent lärare i universitetets meriteringssystem och jag tillhör också en liten skara som har blivit befodrad till lektor på pedagogisk grund.

Det finns också fritidsintressen och jag nämner några: Mina barn, ungdomsverksamhet, dans (fox, bugg och numera även lite tango), längdskidåkning, slalom, fotografi, gamla mopeder samt kajaking. Hittar jag något som verkar omöjligt så blir jag extra taggad. Det kan t.ex. vara att bygga en kajak, lära mig Lettiska, skruva ihop en moppe eller mixtra med nästa vad som helst.

Uppsala universitet 2015
Kvarnbrink, Per; Berglund, Stefan
CHI 2013 Extended Abstracts on Human Factors in Computing Systems, New York, NY: Association for Computing Machinery (ACM) 2013 : 2367-2370
Kvarnbrink, Per; Fahlquist, Karin; Mejtoft, Thomas

Forskargrupper

Gruppmedlem