"False"
Hoppa direkt till innehållet
umu.se
För studenter
Bibliotek
För medarbetare
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English site
Sök
Meny
X stäng menyn
Meny
Sök
Sök inom:
Sök inom:
Allt
Utbildning
Forskning
Personal
Studentwebb
Nyheter
Medarbetarwebb
Andra söktjänster
Hitta kurser och program
Sök kursplan
Sök välkomstbrev
Bibliotekets söktjänst
Sök i regelverket
Huvudmenyn dold.
Logga in
Student
Se ditt schema och dina kurser
Redigera
Redigera innehåll på umu.se
English
Schema
Kurser i schemat
Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema
Kostvetenskap A, 30 hp
Dölj kurs Kostvetenskap A, 30 hp i schemat
Vecka
Månad
Visa föregående vecka
Idag
Visa nästa vecka
aug/sep
2020
m
31
t
1
sep
o
2
t
3
f
4
l
5
s
6
måndag, 31 augusti 2020
13:00 till 15:00
13.00
15.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 2, entré 3
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Upprop och introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A
Visa mindre
tisdag, 01 september 2020
08:30 till 10:00
08.30
10.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 4, entré 2
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A. Även kort information av Umeå Studentkår och studentpastor vid Umeå universitet.
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet /Kostvetenskap A grupp 1
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 1
Visa mindre
onsdag, 02 september 2020
08:30 till 10:00
08.30
10.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 4, entré 2
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Information från studievägledare Josefin Brodin och studieadministratör Patrik Wallström
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/ Kostvetenskap A grupp 2
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 2
Visa mindre
torsdag, 03 september 2020
08:15 till 10:00
08.15
10.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 1, entré 4
Visa mer
Lärare:
Ethel Kautto, Cecilia Olsson
Innehåll:
Introduktion till modulen och ingående uppgifter.
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 3
Visa mindre
10:30 till 14:00
10.30
14.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A, grupp 3
Visa mindre
15:00 till 15:45
15.00
15.45
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Vetenskapsteori eller en introduktion till vad vetenskap är.
Visa mindre
fredag, 04 september 2020
09:00 till 10:00
09.00
10.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon. Kap 13 och 16.
Visa mindre
10:00 till 12:00
10.00
12.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon.
Visa mindre
lördag, 05 september 2020
Inget är schemalagt idag.
söndag, 06 september 2020
Inget är schemalagt idag.
mån
Vecka 36
v.36
måndag, 31 augusti 2020
31
13:00 till 15:00
13.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 2, entré 3
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Upprop och introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A
Visa mindre
15.00
tis
sep
tisdag, 01 september 2020
1
08:30 till 10:00
08.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 4, entré 2
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A. Även kort information av Umeå Studentkår och studentpastor vid Umeå universitet.
Visa mindre
10.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet /Kostvetenskap A grupp 1
Visa mindre
14.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 1
Visa mindre
14.00
ons
onsdag, 02 september 2020
2
08:30 till 10:00
08.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 4, entré 2
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Information från studievägledare Josefin Brodin och studieadministratör Patrik Wallström
Visa mindre
10.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/ Kostvetenskap A grupp 2
Visa mindre
14.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 2
Visa mindre
14.00
tor
torsdag, 03 september 2020
3
08:15 till 10:00
08.15
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
ÖP Skrivsal 1, entré 4
Visa mer
Lärare:
Ethel Kautto, Cecilia Olsson
Innehåll:
Introduktion till modulen och ingående uppgifter.
Visa mindre
10.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
LILLA MATSALEN
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 3
Visa mindre
14.00
10:30 till 14:00
10.30
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium
Lokal, plats
METODKÖK
Visa mer
Lärare:
Annica Nylander
Innehåll:
Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A, grupp 3
Visa mindre
14.00
15:00 till 15:45
15.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Vetenskapsteori eller en introduktion till vad vetenskap är.
Visa mindre
15.45
fre
fredag, 04 september 2020
4
09:00 till 10:00
09.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Föreläsning
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon. Kap 13 och 16.
Visa mindre
10.00
10:00 till 12:00
10.00
Mat, människa och samhälle
Eventtyp
Seminarium, Obligatorisk
Lokal, plats
Zoom
Länk
Visa mer
Lärare:
Cecilia Olsson
Innehåll:
Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon.
Visa mindre
12.00
lör
lördag, 05 september 2020
5
sön
söndag, 06 september 2020
6