Hoppa direkt till innehållet

Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

printicon

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

aug/sep 2020

  • måndag, 31 augusti 2020
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 2, entré 3
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Upprop och introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A
  • tisdag, 01 september 2020
    08:30 till 10:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 4, entré 2
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A. Även kort information av Umeå Studentkår och studentpastor vid Umeå universitet.
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet /Kostvetenskap A grupp 1
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 1
  • onsdag, 02 september 2020
    08:30 till 10:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 4, entré 2
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Information från studievägledare Josefin Brodin och studieadministratör Patrik Wallström
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/ Kostvetenskap A grupp 2
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 2
  • torsdag, 03 september 2020
    08:15 till 10:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 1, entré 4
    Lärare: Ethel Kautto, Cecilia Olsson
    Innehåll: Introduktion till modulen och ingående uppgifter.
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 3
    10:30 till 14:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
    Lärare: Annica Nylander
    Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A, grupp 3
    15:00 till 15:45

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Vetenskapsteori eller en introduktion till vad vetenskap är.
  • fredag, 04 september 2020
    09:00 till 10:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon. Kap 13 och 16.
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Zoom
    Lärare: Cecilia Olsson
    Innehåll: Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon.
  • lördag, 05 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 06 september 2020

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 36 måndag, 31 augusti 2020
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 2, entré 3
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Upprop och introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A
tisdag, 01 september 2020
08:30 till 10:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 4, entré 2
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Introduktion Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A. Även kort information av Umeå Studentkår och studentpastor vid Umeå universitet.
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet /Kostvetenskap A grupp 1
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 1
onsdag, 02 september 2020
08:30 till 10:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 4, entré 2
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Information från studievägledare Josefin Brodin och studieadministratör Patrik Wallström
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/ Kostvetenskap A grupp 2
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 2
torsdag, 03 september 2020
08:15 till 10:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal ÖP Skrivsal 1, entré 4
Lärare: Ethel Kautto, Cecilia Olsson
Innehåll: Introduktion till modulen och ingående uppgifter.
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal LILLA MATSALEN
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A grupp 3
10:30 till 14:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium Lokal METODKÖK
Lärare: Annica Nylander
Innehåll: Lunch Kostvetarprogrammet/Kostvetenskap A, grupp 3
15:00 till 15:45

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Vetenskapsteori eller en introduktion till vad vetenskap är.
fredag, 04 september 2020
09:00 till 10:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning Lokal Zoom
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon. Kap 13 och 16.
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Seminarium, Obligatorisk Lokal Zoom
Lärare: Cecilia Olsson
Innehåll: Livsmedelssystemet - igår, idag, imorgon.
lördag, 05 september 2020
söndag, 06 september 2020