"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Schema

Välj vilka kurser och grupper du vill visa i ditt schema

januari 2024

  • måndag, 15 januari 2024
    13:00 till 15:30

    Kostvetenskap A, 30.0 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Upprop, Kursintroduktion, allmän introduktion
  • tisdag, 16 januari 2024
    09:00 till 11:45

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Introduktion till modulen: Mat, människa och samhälle samt introducerande föreläsning
    13:00 till 13:45

    Kostvetenskap A, 30.0 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Information om Dietistprogrammet
    14:00 till 14:45

    Kostvetenskap A, 30.0 hp

    Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Arbetsfält för dietister
  • onsdag, 17 januari 2024
    11:00 till 12:00

    Kostvetenskap A, 30.0 hp

    Eventtyp Annat Lokal, plats UB336
    Lärare: Josefin Brodin, Patrik Wallström
    Innehåll: Information från studievägledare och studieadministratör
    13:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal, plats UB338
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Mat och plats + Workshop
    14:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.204
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Workshop (Mat och plats)
    14:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.210
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Workshop (Mat och plats)
    14:00 till 15:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.212
    Lärare: Ingela Bohm
    Innehåll: Workshop (Mat och plats)
  • torsdag, 18 januari 2024
    09:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal, plats UB337
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Dynamiska måltiden + Workshop
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.202
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.204
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
    10:00 till 12:00

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.210
    Lärare: Joachim Sundqvist
    Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
  • fredag, 19 januari 2024
    09:00 till 10:15

    Kostvetenskap A, 30.0 hp

    Eventtyp Annat Lokal, plats LÄR.B.220
    Lärare: Ethel Kautto
    Innehåll: Diskussion kring högskolestudier
    10:45 till 11:45

    Mat, människa och samhälle

    Eventtyp Frågestund Lokal, plats LÄR.B.220
    Lärare: Ingela Bohm, Joachim Sundqvist
    Innehåll: Frågestund kring modulen MMS
  • lördag, 20 januari 2024

    Inget är schemalagt idag.

  • söndag, 21 januari 2024

    Inget är schemalagt idag.

Vecka 3 måndag, 15 januari 2024
13:00 till 15:30

Kostvetenskap A, 30.0 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Upprop, Kursintroduktion, allmän introduktion
tisdag, 16 januari 2024
09:00 till 11:45

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Introduktion till modulen: Mat, människa och samhälle samt introducerande föreläsning
13:00 till 13:45

Kostvetenskap A, 30.0 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Information om Dietistprogrammet
14:00 till 14:45

Kostvetenskap A, 30.0 hp

Eventtyp Introduktion Lokal, plats LÄR.B.340 - Vin/Kemisal
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Arbetsfält för dietister
onsdag, 17 januari 2024
11:00 till 12:00

Kostvetenskap A, 30.0 hp

Eventtyp Annat Lokal, plats UB336
Lärare: Josefin Brodin, Patrik Wallström
Innehåll: Information från studievägledare och studieadministratör
13:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal, plats UB338
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Mat och plats + Workshop
14:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.204
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Workshop (Mat och plats)
14:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.210
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Workshop (Mat och plats)
14:00 till 15:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.212
Lärare: Ingela Bohm
Innehåll: Workshop (Mat och plats)
torsdag, 18 januari 2024
09:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Föreläsning, Workshop Lokal, plats UB337
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Dynamiska måltiden + Workshop
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.202
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.204
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
10:00 till 12:00

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Workshop Lokal, plats SAM.H.210
Lärare: Joachim Sundqvist
Innehåll: Workshop (Dynamiska måltiden)
fredag, 19 januari 2024
09:00 till 10:15

Kostvetenskap A, 30.0 hp

Eventtyp Annat Lokal, plats LÄR.B.220
Lärare: Ethel Kautto
Innehåll: Diskussion kring högskolestudier
10:45 till 11:45

Mat, människa och samhälle

Eventtyp Frågestund Lokal, plats LÄR.B.220
Lärare: Ingela Bohm, Joachim Sundqvist
Innehåll: Frågestund kring modulen MMS
lördag, 20 januari 2024
söndag, 21 januari 2024