Navigated to
Syllabus:

Nutrition and Physical Activity, 15 credits

Swedish name: Kost vid träning
This syllabus is valid: 2014-08-25 valid to 2019-12-29 (newer version of the syllabus exists)
Course code: 2KN035
Credit points: 15
Education level: First cycle
Main Field of Study and progress level: Food and Nutrition: First cycle, has only upper-secondary level entry requirements
Grading scale: Pass with distinction, Pass, Fail
Responsible department: Department of Food, Nutrition and Culinary Science
Revised by: Head of Department of Food and Nutrition, 2014-06-09

Required Knowledge

General entry requirements

Literature

Nordiska näringsrekommendationer 2012 - en presentation
Livsmedelsverket : 2012 :
http://www.slv.se/upload/dokument/mat/rad_rek/livsmedelsverket_nnr_2012_presentationsbroschyr_webb.pdf

Nutrition for Healt, Fitness & Sport, 11th ed
Williams Melwin H, Anderson Dawn, Rawson Eric
McGraw Hill Higher Education : 2016 :
Mandatory

Bergh Kurt
Metabolism
Kompendium, Institutionen för Kostvetenskap : 2010 :

Nordic Nutrition Recommendations 2012 : integrating nutrition and physical activity
5th edition : Copenhagen : Nordic Council of Ministers : 2014 : 627 s. :
Fritt tillgänglig via Nordiska ministerrådet
ISBN: 9789289326711
Search the University Library catalogue

Bergh Kurt
Nutrient timing : rätt näring vid rätt tillfälle
Stockholm : SISU idrottsböcker : 2013 : 332 s. :
ISBN: 9789186323769
Search the University Library catalogue

Johansson Ulla
Näring och hälsa
3., [rev.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2014 : 460 s. :
ISBN: 9789144079820
Search the University Library catalogue

Näringslära för högskolan
Abrahamsson Lillemor, Andersson Agneta, Nilsson Gerd
6. uppl. : Liber : 2013 : 480 s. :
ISBN: 9789147105205
Search the University Library catalogue

Nordiska näringsrekommendationer 2012 - en presentation
Livsmedelsverket : 2012 :
Pdf-fil
Mandatory

Nutrition for Healt, Fitness & Sport
Williams Melwin H, Anderson Dawn E, Rawson Eric S
McGraw Hill Higher Education : 2012 :
Mandatory

Johansson Ulla
Näring och hälsa
3., [rev.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2014 : 460 s. :
ISBN: 9789144079820
Search the University Library catalogue

Näringslära för högskolan
Abrahamsson Lillemor, Andersson Agneta, Nilsson Gerd
6. uppl. : Liber : 2013 : 480 s. :
ISBN: 9789147105205
Search the University Library catalogue

Nordic Nutrition Recommendations 2012 : integrating nutrition and physical activity
5th edition : Copenhagen : Nordic Council of Ministers : 2014 : 627 s. :
Fritt tillgänglig via Nordiska ministerrådet
ISBN: 9789289326711
Search the University Library catalogue

Bergh Kurt
Metabolism
Kompendium, Institutionen för Kostvetenskap : 2010 :

Bergh Kurt
Nutrient timing : rätt näring vid rätt tillfälle
Stockholm : SISU idrottsböcker : 2013 : 332 s. :
ISBN: 9789186323769
Search the University Library catalogue

Nordiska näringsrekommendationer 2012 - en presentation
Livsmedelsverket : 2012 :
http://www.slv.se/upload/dokument/mat/rad_rek/livsmedelsverket_nnr_2012_presentationsbroschyr_webb.pdf

Nutrition for Healt, Fitness & Sport
Williams Melwin H, Anderson Dawn E, Rawson Eric S
McGraw Hill Higher Education : 2012 :
Mandatory

Johansson Ulla
Näring och hälsa : med speciella hänvisningar till vegetarisk kost
2., [rev.] uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2007 : 343 s. :
http://www.studentlitteratur.se/omslagsbild/artnr/31200-02/height/320/width/320/bild.jpg
ISBN: 91-44-01972-6
Search the University Library catalogue

Näringslära för högskolan
Abrahamsson Lillemor, Andersson Agneta, Nilsson Gerd
6. uppl. : Liber : 2013 : 480 s. :
ISBN: 9789147105205
Search the University Library catalogue

Nordic Nutrition Recommendations 2012 : integrating nutrition and physical activity
5th edition : Copenhagen : Nordic Council of Ministers : 2014 : 627 s. :
Fritt tillgänglig via Nordiska ministerrådet
ISBN: 9789289326711
Search the University Library catalogue

Bergh Kurt
Metabolism
Kompendium, Institutionen för Kostvetenskap : 2010 :

Bergh Kurt
Nutrient timing : rätt näring vid rätt tillfälle
Stockholm : SISU idrottsböcker : 2013 : 332 s. :
ISBN: 9789186323769
Search the University Library catalogue