Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 1 juli 2020)

Enheten för forskningsstöd och samverkan

Till oss på Forskningsstöd och samverkan kan du vända dig om du är intresserad av att samarbeta med Umeå universitet.

Anställda medarbetare

Anders Wennström, forskningssamordnare

Jag arbetar med att ge information och stöd under ansökningsskrivandet till forskare som söker internationell och nationell forskningsfinansiering

Anna Sandström Emmelin, projektsamordnare

Jag arbetar med att underlätta samverkan mellan Umeå universitet och det omgivande samhället.

Bodil Formark, forskningssamordnare
Erika Sörensson, forskningssamordnare
Ewa Lantz, projektsamordnare
Folmer Bokma, forskningssamordnare
Jeanette Bröms, övrig/annan befattning
Johanna Gardeström, projektsamordnare

Jag arbetar med att erbjuda stöd och verktyg till utbildning och forskning för att underlätta samverkan med det omgivande samhället.

Jonas Eriksson, forskningssamordnare
Karl-Erik Renhorn, övrig/annan befattning

Stöder och utvecklar ansökningsprocessen och ansökningar om externa forskningsbidrag, utbildar ansökansförfattare.

Katarina Henriksson, projektsamordnare

Jag arbetar med att ge stöd till samverkan i utbildning och forskning.

Kerstin Reinholdsson, projektsamordnare

Jag arbetar med olika former av stöd för att underlätta samverkan mellan Umeå universitet och det omgivande samhället.

Kristoffer Lindell, projektledare

Verksamhetsledare vid Grants Office och projektledare vid Planeringsenheten.

Lena Holmberg, kommunikatör

Jag arbetar bland annat med Umeå universitets externa webb, intranätet Aurora och textproduktion. Mitt fokus är frågor som rör samverkan och forskningsfinansiering.

Martin Englund, samordnare

Jag arbetar med samverkan mellan universitetet och övriga samhället.

Mats Falck, projektsamordnare

Tjänstledig för uppdrag åt Innovationskontoret/Umeå universitet Holding samt Umevatoriet/Sliperiet

Mats Reinhold, projektsamordnare (tjänstledig)

Min forskning handlar om destruktivt ledarskap och genus. Jag är anställd vid Institutionen för psykologi, men min doktorandtjänst är även knuten Genusforskarskolan vid Umeå centrum för genusstudier.

Mona Mansour, expert

Budgetrådgivare med fokus på projekt med finansiering från EU & Wallenberg. Vidare är jag Organisationskontoansvarig för Prisma här vid Umeå Universitet.