Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 27 november 2020)

Enheten för forskningsstöd och samverkan

Till oss på Forskningsstöd och samverkan kan du vända dig om du är intresserad av att samarbeta med Umeå universitet.

Anställda medarbetare

Anders Wennström, forskningssamordnare

Jag arbetar med att ge information och stöd under ansökningsskrivandet till forskare som söker internationell och nationell forskningsfinansiering

Anna Sandström Emmelin, projektsamordnare

Jag arbetar med att underlätta samverkan mellan Umeå universitet och det omgivande samhället.

Bodil Formark, forskningssamordnare
Erika Sörensson, forskningssamordnare

Som forskningssamordnare ger jag forskare strategiskt och operativt stöd i frågor som rör forskningsfinansiering, samverkan och etik i forskningsprocessen.

Ewa Lantz, projektsamordnare
Folmer Bokma, forskningssamordnare

Som forskningssamordnare ger jag strategiskt och operativt stöd genom analys av bl.a. publiceringsstatistik, söktryck och utfall för forskningsfinansiärer.

Jeanette Bröms, forskningssamordnare

Jag hjälper forskare genom att informera dem om finansieringsmöjligheter och stötta dem under ansökningsskrivandet.

Johanna Gardeström, projektsamordnare

Jag arbetar med att erbjuda stöd och verktyg till utbildning och forskning för att underlätta samverkan med det omgivande samhället.

Karl-Erik Renhorn, övrig/annan befattning

Stöder och utvecklar ansökningsprocessen och ansökningar om externa forskningsbidrag, samt utbildar i att skriva forskningsansökningar.

Katarina Henriksson, projektsamordnare

Jag arbetar med att ge stöd till samverkan i utbildning och forskning.

Kerstin Reinholdsson, projektsamordnare

Jag arbetar med olika former av stöd för att underlätta samverkan mellan Umeå universitet och det omgivande samhället.

Kristoffer Lindell, projektledare

Verksamhetsledare vid Enheten för forskningsstöd och samverkan (FOS) samt Umeå universitets kontaktperson för nationell forskningsinfrastruktur.

Lena Holmberg, kommunikatör

Jag arbetar med att informera om samverkan, forskningsstöd och forskningsfinansiering, framför allt på Umeå universitets webbplats och intranät (Aurora).

Martin Englund, projektsamordnare

Jag arbetar med samverkan mellan universitetet och övriga samhället.

Mats Falck, projektsamordnare

Tjänstledig för uppdrag åt Innovationskontoret/Umeå universitet Holding samt Umevatoriet/Sliperiet

Mats Reinhold, projektsamordnare (tjänstledig)

Min forskning handlar om destruktivt ledarskap och genus. Jag är anställd vid Institutionen för psykologi, men min doktorandtjänst är även knuten Genusforskarskolan vid Umeå centrum för genusstudier.

Mona Mansour, expert

Budgetrådgivare med fokus på projekt med finansiering från EU & Wallenberg. Vidare är jag organisationskontoansvarig för Prisma här vid Umeå universitet.