"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Art Friday med Carl Johan De Geer och Olov Antonsson!

fre
13
sep
Tid Fredag 13 september, 2019 kl. 17:00 - 21:00
Plats Bildmuseet

Terminens första Art Friday! Under kvällen ger konstnären Carl Johan De Geer en personlig presentation av sin utställning. Olov Antonsson bjuder på låtar från sitt helt nya album. Fri entré.

Sista helgen för Bildmuseets Carl Johan De Geer-utställning startar vi med en Art Friday, med konstmingel och bar mellan 17:00 och 21:00. Konstnären finns själv på plats och kommer att ge en personlig visning i sin utställning under kvällen. På grund av stort intresse för denna visning och begränsad plats i utställningssalen kommer vi samma kväll att släppa 90 visningsbiljetter i receptionen till dem som är på plats (dvs ej mail eller tel), med början kl 17:00.

Dessutom är vi stolta att presentera Olov Antonsson som den här kvällen spelar på Bildmuseets scen. Det blir en slags förreleasefest för albumet "Vagabondhjärta" som han släpper den 20 september, uppföljaren till den kritikerhyllade debutskivan Nere och ute i AC län. Med sig denna Art Friday har han Frida Johansson, känd från bland annat Barnet, Kraja och Säkert. Missa inte!

Bildmuseet är öppet som vanligt hela fredagen. Restaurangen erbjuder en lätt meny för den som vill äta en bit. Art Friday pågår till 21:00, och vill du fortsätta kvällen efter det så är det bara en kort promenad till Umeås nattliv.

Arrangör: Bildmuseet
Evenemangstyp: Vernissage