"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Change the game 2021

tis
21
sep
Tid Tisdag 21 september till fredag 24 september, 2021 kl. 12:15 - 16:00
Plats Digitalt via plattformen Coeo

Idrottshögskolan är en av samarbetsparterna till det unika projektet Change the game som funnits sedan år 2014. Change the game är ett kunskapscentrum som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling genom rörelserikedom.

En hållbar värld med rörelserikedom – från praktik till vision

Vi har samlat innovatörer, världsledande experter och passionerade ledare som använder rörelserikedom för allt från social innovation till att göra människor mer slitstarka och spirande. Årets digitala konferens arrangeras 21-24 september och kommer att ge dig både instikter och praktiska övningar samt exempel på lyckade projekt. Tillsammans hittar vi nya vägar för att kunna utveckla samverkan, aktiviteter och miljöer. För hållbara samhällen, verksamheter och liv.

En introduktionsdag

Eventet inleds tisdagen 21/9 med bland annat Margaret Whitehead, "modern av physical literacy". Denna dag är kostnadsfri för alla.

Tre olika spår

  • Onsdag 22/9: Samverkan och samhällsutveckling
  • Torsdag 23/9: Aktiviteter
  • Fredag 24/9: Miljöer och anläggnignar

Du kan välja och vraka bland internationella och nationella talare, ta del av massor av nya insikter och praktiska tillämpningar. Bland de internationella talarna finns Elle Beate Hansen Sandseter (Norge), Dean Dudley (Australien), Dean Kriellaars (Kanada), John Cariney (Kanada), Tom Jones (Kanada) och Veronique Richard (Kanada). Dagarna kommer bestå av tre korta sessioner (30-45 minuter).

Eventet arrangeras i en "streaminplattform" som ger fina möjligheter till kontakt med andra deltagare, till att förlänga upplevelsen och till en mer värdefullt material.

Läs mer om konferensen, programmet, vad som händer i övrigt under vårt årliga event och anmäl dig!

Varmt välkommen till Change the game 2021!

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Övrigt