"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Digitala  universitetsdagen med Studio studentliv

tor
4
mar
Tid Torsdag 4 mars, 2021 kl. 09:00 - 15:00
Plats Zoom

Dagen för dig som funderar på att plugga vidare. Vi sänder live från Umeå universitet och Öppet hus byter namn till Digitala universitetsdagen med Studio studentliv.  Studievägledare, lärare och så klart studenter är redo i Zoom, chattar och en studio för att hjälpa dig med alla dina funderingar.  
 
80 olika programpresentationer 
Efter en gemensam inledning har du möjlighet att lyssna på hela 80 presentationer av våra utbildningar, välj det du vill veta mer om. Programpassen körs live i Zoom och våra studenter finns redo i chatten hela dagen. 
 
Studio studentliv  
I Studio studentliv pratar vi om allt annat som är ett studentliv, utöver själva utbildningen. En massa gäster kommer att vara på besök och prata om hur det är att plugga, hur man hittar någonstans att bo, kårer, mottagning och inspark. Dessutom kommer vi att ta ett snack med rektor Hans och känna på pulsen på Umeås popdrottning Tove Styrke – hur mycket umebo är hon egentligen?  
 
Om du inte redan nu vet vad du vill och vart du ska, så har du förhoppningsvis kommit en bra bit på vägen när dagen är slut. Varmt välkommen!   
 
Tider att hålla koll på 
Kl. 9 - 12 Inledning och Studio studentliv, programpass i Zoom eller Mellansnack för de som hellre vill det 
Kl. 12 - 13 Lunchpaus 
Kl. 13 - 15 Webbinarier och studier och studentliv, programpass i repris, program- och kursidor 

Se hela programmet och välj dina pass på sidan för Digitala universitetsdagen

Evenemangstyp: Övrigt
Kontaktperson
Maria Hammarström
Läs om Maria Hammarström