"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Miljöer för samutveckling och EU-finansieringsmöjligheter

tis
24
maj
Tid Tisdag 24 maj, 2022 kl. 13:00 - 16:00
Plats Digital event in Zoom

Välkommen till en eftermiddag som lyfter olika miljöer för samutveckling inom hälsa och Life science samt möjlig interregional finansiering för samverkan i norra periferin och Arktis. 

Under eventet kommer några av de etablerade utvecklingslabben och miljöerna i norra Sverige och Finland att presenteras. Utvecklingslabben är viktiga infrastrukturer för innovation och även hälso- och sjukvårdssystemens beredskap. Hur kan vi i samverkan stärka deras kapacitet?

Vi kommer att belysa möjligheterna med interregionala finansieringsprogram och diskutera behov som grund för projektidéer. Det finns många sätt för intressenter att delta och Du är välkommen att medverka. Support Office for Life Science and Health kommer att vara värd för evenemanget och även hjälpa till i den fortsatta processen för de som vill bilda ett partnerskap runt en projektidé.  

När: 24 Maj 13.00 till 16.00 CET  


För vem

Forskare, omsorg- och sjukvårdspersonal, representanter för företag, kluster och patientgrupper, tekniska och beteendeexperter etc. Vi bjuder särskilt in intressenter från Interreg-programområdena Aurora samt Norra Periferin och Arktis (Grönland, Island, Norra Sverige, Finland och Norge samt Irland). 

Eventet är på engelska

Mer information om program och anmälan. (engelska sida)  

Evenemangstyp: Seminarium