"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

FabLab Sliperiet

tis
15
jan
Tid Tisdag 15 januari, 2019 kl. 17:00 - 21:00
Plats Tullmagasinet, Västra Strandgatan 9 (entrén mitt emot den lilla röda tegelbyggnaden (transformatorhuset) på Skeppsbrons parkering)

FabLab är en öppen verkstad med en rad olika digitala produktions- och prototypmaskiner, till exempel 3D-skrivare, olika symaskiner, laserskärare och mjukvaror att skapa i.

FabLab Umeå huserar från hösten 2018 och cirka ett år framåt i Sliperiets verkstäder i Tullmagasinet på Västra Strandgatan 9 (entrén mitt emot den lilla röda tegelbyggnaden (transformatorhuset) på Skeppsbrons parkering). Vi har öppet på onsdagar under terminstid. Du kan läsa mer om verkstäderna på sliperiet.umu.se och om FabLab på Facebook: /fablabumea.

Verksamheten drivs av volontärer som hjälper dig att komma igång och stöttar dig under tiden du är här. Hit är alla över 16 år välkomna för att arbeta med idéer och projekt (vi välkomnar även en yngre publik i sällskap av en ansvarig vuxen).

Det kostar inget att komma hit, och du kan ta med material eller köpa till självkostnadspris på plats. Ingen föranmälan behövs.

FabLab Umeå är del i ett internationellt nätverk av FabLabs. Syftet är att stärka lokal kreativitet och innovation genom att öppna upp avancerade digitala produktionsmiljöer för en större grupp användare.


Kontakt

Emma Ewadotter
emma.ewadotter@umu.se

Arrangör: Sliperiet
Evenemangstyp: Övrigt