"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Forskningsfinansiering och de globala målen

fre
18
okt
Tid Fredag 18 oktober, 2019 kl. 11:30 - 13:00
Plats Triple Helix, Universitetsledningshuset

Varmt välkomna till en lunchträff om forskningsfinansiering och de globala hållbarhetsmålen!

Umeå universitet är en del av den nationella kunskapsplattformen Mötesplats social innovation. Plattformen syftar till att utveckla och dela kunskap om social innovation, samt att möjliggöra för aktörer inom området att mötas. Social innovation har i sin tur tydliga kopplingar till flera globala mål och kan bidra till lösningar på de utmaningar som vi nu står inför.

Vad bör du tänka på i ansökan? 

Idag kräver allt fler forskningsfinansiärer att forskningsansökningar tar målen i beaktande. En av dem är Formas, som öppnar utlysningen ”Att förverkliga de globala hållbarhetsmålen” den 11 oktober 2019.

Under dagens lunch kommer Erika Sörensson från Grants Office att berätta mer om Formas, om utlysningen ”Att förverkliga de globala hållbarhetsmålen” och om vad du som forskare bör tänka på när du skriver en ansökan. Du får även möjlighet att i en kort workshop öva på att tydliggöra hur din eventuella forskningsansökan skulle kunna koppla an till de globala målen.

Så anmäler du dig

Intresserad? Anmäl dig senast den 15 oktober till Anna Sandström Emmelin, anna.emmelin@umu.se, Enheten för externa relationer.

Vi bjuder på lunch, så ange samtidigt om du har någon allergi eller kostpreferens. Notera också att platser är begränsat. 

Tips! 

Enheten för externa relationer utlyser just nu utvecklingsmedel för samverkan med koppling till Agenda 2030, där sista ansökningsdag är den 18 oktober. 
Läs mer och ansök

Arrangör:
Evenemangstyp: Workshop
Personalbild saknas
Talare
Erika Sörensson
Forskningssamordnare
Läs om Erika Sörensson