"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Personer väntar på tåget på Östra station i Umeå.

Forskningsprojekt för framtidens kollektivtrafik - En dialog med K2

tis
28
maj
Tid Tisdag 28 maj, 2024 kl. 15:00 - 16:00
Plats Zoom

Är du intresserad av forskning om kollektivtrafik? Välkommen att delta på en digital träff om forskningscentret K2:s möjligheter för samarbeten med Umeå universitet.

Under denna timme kommer John Hultén, föreståndare för K2, berätta mer om och svara på frågor om det nationella centrumet K2 och hur transport-och mobilitetsforskare vid Umeå universitet kan engagera sig i olika projekt. Deltar gör även från Umeå universitet, Johan Jansson, professor i företagsekonomi och marknadsföring vid Handelshögskolan och Annika Nordlund, prefekt och lektor vid Institutionen för psykologi.

För att delta på träffenRegistrera dig 

Om K2

K2 är Sveriges nationella centrum för forskning och utbildning om kollektivtrafik. Här möts akademi, offentliga aktörer och näringsliv för att tillsammans diskutera och utveckla kollektivtrafikens roll i Sverige. Forskningen sker i nära samverkan med kollektivtrafikens aktörer och har en flervetenskaplig prägel. Från 2025 går centret in i en ny fas av finansiering med förändringar som möjliggör för forskare i Sverige att enklare delta i projekt. 

Läs mer om K2: Nationellt kunskapscentrum för kollektivtrafik

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Alexandra Haglund
Läs om Alexandra Haglund