Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Grundutbildning i Fokus tillfälle 2

tis
5
okt
Tid Tisdag 5 oktober, 2021 kl. 13:00 - 15:30
Plats Teams

Detta är Fokus

Fokus är en portal som samlar information från universitetets större administrativa system som exempelvis: Raindance, Primula, Ladok och DiVA. Alla anställda har tillgång till systemet och det finns till för att underlätta uppföljning. Portalen består av olika rapporter byggda för respektive område men det finns även möjlighet att bygga egna anpassade rapporter.

Detta får du lära dig

På utbildningen går vi igenom vad som finns i Fokusportalen, vilka system vi hämtar data ifrån och när, vilka rapporter som finns samt hur de kan användas. Utbildningen riktar sig till alla som vill lära sig mer om hur Fokus kan underlätta uppföljning inom de olika områdena. Inga förkunskaper krävs.

Så anmäler du dig

Anmälan sker genom att skicka in ett ärende via servicedesk. Välj kategorin Fokus och skriv Fokus grundutbildning 5/10 i rubriken.

Vi har ett begränsat antal platser för att kunna ta emot individuella frågor. Efter att du har anmält dig får du en länk till utbildningen. Fler tillfällen kan komma att tillkomma under hösten för att ge fler möjlighet att gå utbildningen.

Evenemangstyp: Kurs/Utbildning