"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Detta p.g.a. skyddsåtgärder vid cyberattacken den 2 maj. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Hälsa på campus: Annelie Pompe

tis
5
mar
Tid Tisdag 5 mars, 2019 kl. 12:05 - 13:00
Plats Aula Nordica

Som en del i vårens upplaga av Hälsa på campus håller Anneli Pompe föreläsningen "126 meter i ett andetag!".

Ena stunden dyker hon över hundra meter ner i vattnet utan hjälpmedel, andra stunden bestiger hon världens högsta berg. Möt Annelie Pompe – den högsta och den djupaste föreläsaren. Med ett världsrekord i fridykning och en toppbestigning av Mount Everest, är Annelie specialist på motivation, rädslor, förändringar, utmaningar, ledarskap och konsten att vara närvarande. Annelie drivs av passion och inspiration, och menar att man kan nå hur långt och högt som helst – om man undviker att begränsa sig.

Annelie menar att attityden och inställningen till det som händer omkring oss är det enda vi verkligen kan påverka. Under sina föreläsningar varvar hon berättelser från sina äventyr med paralleller i vardagslivet, filmklipp och fantastiska bilder. Ta ett djupt andetag och följ med på Annelies inspirerande och motiverande föredrag. Det största äventyret av alla sker inombords. Fritt inträde för anställda och studenter.

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Föreläsning