Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 6 augusti 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

Hälsa på campus

Projektet Hälsa på campus är en del i en satsning på hälsa och friskvård vid Umeå universitet. Hälsa på campus erbjuder studenter och anställda kostnadsfria aktiviteter och föreläsningar en gång per termin.

Välkommen 9 september 2020!

Idrottshögskolan planerar att genomföra höstens Hälsa på campus den 9 september utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer, vi anpassar aktiviteten efter rådande rekommendationer rörande covid-19 pandemin. De öppna föreläsningarna i Aula Nordica och mässan har valts bort och kommer att ersättas med digitala föreläsningar, workshops, massor av utomhusaktiviteter och träningspass i mindre grupper där föranmälan krävas. Flera spännande föreläsare är inbokade, bl.a. kommer Annelie Pompe, som gav en succéföreläsning under Hälsa på campus 2019, att hålla workshop i mental träning vid träning.

Nytt för i höst är att Hälsa på campus kommer att ha ett samarbete med Hållbarhetsveckan -  SEE. Det färdiga programmet hittar ni på Hälsa på campus hemsida från och med v. 34.

Nästa Hälsa på Campus 21 februari 2021

Information om arrangemanget kommer under december 2020.

Arrangörer

hälsa_samarbeten_190514.jpg

Vill du bli vår samarbetspartner nästa gång?

Om din organisation vill samverka med projektet Hälsa på campus, läs mer i dokumentet "Policy för extern samverkan med projektet Hälsa på campus".
Policy 2019-04-18

 

Välkommen att kontakta

Pernilla Eriksson
Chef, område
E-post
E-post
Telefon
090-786 55 29
Tove Mårs
Administratör, projekt
E-post
E-post
Telefon
090-786 88 50