"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Informationsträff Dubbla Karriärer

mån
6
sep
Tid Måndag 6 september, 2021 kl. 13:15 - 17:30
Plats Luxemburg, IKSU Sport

Välkommen!

Varje år börjar nya studenter vid Umeå universitet som kombinerar akademiska studier och elitidrott.

Vi vill bjuda in dig till en välkomstträff där du får information om elitidrottsavtalet och vad det kan erbjuda dig. Därutöver får du också möjligheten att träffa andra elitidrottande studenter, nya såväl som gamla.

Umeå universitets elitidrottsavtal vänder sig till dig som är elitidrottare och bedriver elitidrott i en sådan omfattning att anpassade studier är nödvändiga för att kunna kombinera ditt idrottande med studier på högskolenivå. Oavsett studieval och idrottsgren finns möjligheten att få dina studier anpassade efter de förutsättningar du har som elitidrottare.

Idrottshögskolan, Umeå kommun Fritid och IKSU hälsar dig varmt välkommen till Idrottsstad Umeå!

Var och när

Lokal: Luxemburg, IKSU Sport

Måndag den 6 september från kl. 13:15

Du deltar på den tid som gäller för just dig, ingen föranmälan behövs!

Program

Kl. 13:15-ca 15:00

Välkommen som ny elitidrottsstudent till Idrottsstad Umeå! Umeå kommun Fritid, IKSU och Idrottshögskolan ger information om allt du behöver veta kring elitidrottsavtalet. Du ges även tillfälle att skriva under ditt avtal.

kl. 15:00-16:00

Information om Idrottshögskolans prestationsteam för alla RIU-studenter. Informationen vänder sig till dig som är potentiell eller aktuell landlagsidrottare eller lagbollidrottare i högsta serien.

Kl. 16:00-17:30

Information för elitidrottsstudenter som ingår i något av Idrottshögskolans kompetenscentrum, d.v.s. antagna på Badmintons kompetenscentrum (BKC), Längdskidåkningens kompetenscentrum (LKC), Friidrottens kompetenscentrum (FKC) eller Orienteringens kompetenscentrum (OKC). För övriga studenter erbjuder vi under denna timme en guidad visning på IKSU.

 

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Övrigt
Kontaktperson
Pernilla Eriksson
Läs om Pernilla Eriksson
Kontaktperson
Tove Mårs
Läs om Tove Mårs