"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Intern workshop för Idrottsrelaterade utbildningar

ons
19
feb
Tid Onsdag 19 februari, 2020 kl. 08:30 - 10:00
Plats Idrottshögskolans kansli, (baksidan av IKSU sport), konferensrummet vid prestationsutvecklingslabbet

Inbjudan till intern workshop

Inbjudan till programansvariga, programsamordnare, program- och studievägledare, studieadministratörer, kommunikatörer, ambassadörer och andra som är intresserade av idrottsrelaterade utbildningar vid Umeå universitet. 

I Idrottshögskolans utbildningsråd har vi diskuterat att det finns ett  behov av att ha en träff där vi internt inom UmU för personal som möter presumtiva studenter får veta mer om UmUs olika idrottsrelaterade utbildningar. Att vi ger mer ”kött på benen” om de olika utbildningarna, likheter och skillnader mellan programmet, tänkt arbetsmarknad samt innehållet i programmen.

Det är många inom UMU som får frågor om idrottsprogrammen och som upplevt behovet att veta lite mer så att vi alla tillsammans kan hjälpas åt att ge våra presumtiva studenter bra information om de idrottsrelaterade utbildningar som finns samt att vi tillsammans kan lyfta Idrottsutbildningarna vid vårt lärosäte.

Fundera innan träffen igenom vilka frågor du brukar få och som du önskar få svar på under mötet. Skicka frågorna i förväg till Pernilla. 

Anmälan
Meddela om du kommer senast den 17/2 till pernilla.eriksson@umu.se

Varmt välkomna!
/ hälsar Idrottshögskolans utbildningsråd genom Pernilla Eriksson

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Pernilla Eriksson
Läs om Pernilla Eriksson