"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

ProDiver grundkurs

tor
13
okt
Tid Torsdag 13 oktober, 2022 kl. 09:00 - 11:00
Plats Teams

Detta är ProDiver

ProDiver är det verktyg som används för att bygga rapporter till Fokusportalen. Det är samma verktyg som utvecklarna använder för att bygga rapporter och utbildningen riktar sig till personer som vill lära sig att bygga egna uppföljningsrapporter. För att få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du har gått Fokus grundutbildning eller är en van användare av Fokusportalen.

Vad får jag lära mig?

På utbildningen går vi igenom vilka datauppsättningar du kan använda dig av för att bygga rapporter och hur uppbyggnaden av en rapport ser ut. Vi går också igenom hur du kan lägga till fler dimensioner i en rapport, hur du kan dyka er ner eller sortera i en rapport och hur du kan lägga till eller ta bort beräkningar. Vi tittar även på hur du kan skapa en rapport som är lätt att förstå och hur du kan spara den för att ta fram vid ett senare tillfälle.

Hur anmäler jag mig?

Det är ingen anmälan. Du ansluter dig till utbildningen via länken nedan på den utsatta tiden.
Klicka här för att ansluta till mötet

Inför utbildningen får du gärna försöka att ladda ner verktyget ProDiver till din dator om du inte redan har gjort det. Det finns en manual över hur du enklast gör detta på länken nedan.
Installera ProDriver

Skulle du stöta på problem kan du alltid lägga ett ärende till oss. Du hittar information om detta på vår supportsida.
Fokus support

Evenemangstyp: Kurs/Utbildning