"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Skriv-retreat på distans

fre
12
apr
Tid Fredag 12 april, 2024 kl. 08:30 - 12:00
Plats Digitalt via Zoom

Skriver du ett längre självständigt arbete, som till exempel examensarbete eller C-uppsats? Känns skrivandet lite ensamt, eller tycker du att det är svårt att komma i gång? Att vara med på en skriv-retreat är ett sätt att få mer skrivande gjort och att hitta inspiration!

En skrivpedagog leder dig genom retreatens olika moment. Efter en kort introduktion sätter alla upp ett konkret mål för sitt skrivande under förmiddagen. Sedan fortsätter vi med att varva fokuserat skrivande med korta raster.

Vill du bolla frågor som dykt upp under skrivandet? Då kan du boka tid för en kortare skrivhandledning på eftermiddagen.

OBS! Du förväntas vara med under hela förmiddagen.

Anmäl dig via formuläret nedan. Anmälan är öppen fram till och med söndag 7 april. Mer information och Zoom-länk skickas till den mejladress du anger i din anmälan.

Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Margareta Bonnedahl
Läs om Margareta Bonnedahl
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).