"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Studs-seminarium om hur vi kan stötta studenter som mår dåligt

tor
11
feb
Tid Torsdag 11 februari, 2021 kl. 10:00 - 11:00
Plats Zoom


Studenter ställer ofta höga krav på sig själva, både när det gäller studierna och prestationer i det övriga livet. Flera studier pekar också på att många studenter upplever stress, ångest, nedstämdhet och känner oro för att inte klara av sina studier.

Under 2020 arbetade Studentcentrum/Studenthälsan med att utveckla det digitala stödet till studenter på studentwebben. Nu finns helt nytt material på Studenthälsans webbsidor. Sidorna innehåller information, självhjälpsverktyg och länkar till mer stöd för att hantera stress, oro och ångest, prokrastinering, sömnproblem med mera.

På detta Studs-seminarium visar Malin Jonsson, psykolog på Studenthälsan, de nya sidorna och hur de kan vara ett stöd för studenter och personal. Under seminariet ger vi en introduktion till sidorna och vi kommer att prata om hur de kan användas.

Seminariet genomförs digitalt via Zoom. Länk till mötet skickas till den mejladress som du anger när du anmäler dig via kalendariet.

Sista anmälningsdag är 5 februari. För frågor kontakta: Annika Enmark, sjuksköterska, Studentcentrum​.

Varmt välkommen!

Evenemangstyp: Seminarium
Talare
Malin Jonsson
Psykolog
Läs om Malin Jonsson
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).