"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

STUDS-seminarium: Studievägledning i coronatider

tis
16
jun
Tid Tisdag 16 juni, 2020 kl. 10:00 - 11:00
Plats Zoom

Studentcentrum inbjuder till en digital STUDS-träff via ZOOM

Under våren 2020 har studenter och anställda vid Umeå universitet ställts inför stora utmaningar på grund av coronapandemin. Åtgärder har vidtagits för att genomföra undervisning och handledning på distans. Vi har ställt om arbetssätt och rutiner för att fungera som en tillgänglig organisation, för såväl studenter och kollegor som för olika externa parter.

Vilka utmaningar och möjligheter har vi upplevt denna vårtermin? Vilka behov har vi uppmärksammat hos studenterna? Hur vägleder man studenter på distans och när framtiden känns osäker? Vilka verktyg och arbetssätt har varit hjälpsamma? Hur går vi vidare utifrån de erfarenheter vi har fått under våren? Vad kan vi senare ta med oss in i verksamheten när den återgår till ett mer campusförlagt läge?

Under denna träff i Zoom fokuserar vi på våra olika verksamheters erfarenheter av övergången till distansverksamhet. Efter en gemensam inledning med perspektiv från både institution och Studentcentrum diskuterar vi i mindre grupper och avslutar sedan gemensamt.

Sista anmälningsdag: 12 juni

Länk till mötet mejlas till den mejladress som anges vid anmälan.

Välkomna!

/Malin Larsson, Victoria Bernhardtson, Annika Enmark och Carina Sandberg

Evenemangstyp: Seminarium
Kontaktperson
Victoria Bernhardtson
Läs om Victoria Bernhardtson
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).