"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

INSTÄLLD! Våga tala workshop 1: Grundläggande teori och övning

tis
19
mar
Tid Tisdag 19 mars, 2024 kl. 15:15 - 17:30
Plats Storspoven, SAM.A. 219 i Samhällsvetarhuset

Workshop 1 19 Mars är inställd!

Våga tala workshop 1: Grundläggande teori och övning.

Tycker du att det är jobbigt att tala inför andra? Du är inte ensam att känna så. Studenthälsan erbjuder två workshops som på olika sätt hjälper dig som student att påverkas mindre av obehag i samband med att tala inför andra under exempelvis redovisningar och seminarier. Du kan välja att gå på en eller båda träffarna som bygger på varandra.

I workshop 1 går vi igenom vad som händer i oss när vi ska tala, varför det sker och hur vi kan göra för att hantera obehaget, både i stunden och på längre sikt. Vi övar stegvis på att tala inför andra där du själv väljer graden av utmaning som passar dig.

Vi går igenom hur du konkret på egen hand kan förbereda dig inför vår workshop 2: Fortsätta öva som ges den 26 mars, den 16 april och den 7 maj kl. 15:15-17:30.

Efter att du deltagit i workshop träff 1 kan du anmäla dig att delta i fortsättningstäffarna i workshop 2. Du väljer själv hur många gånger du deltar i workshop 2. 

Sista anmälningsdag till workshop 1 19 mars: måndag den 18 mars

Evenemangstyp: Workshop
Talare
Malin Jonsson
Psykolog
Läs om Malin Jonsson
Talare
Annika Enmark
Sjuksköterska
Läs om Annika Enmark
Kontaktperson
Annika Enmark
Läs om Annika Enmark
Kontaktperson
Malin Jonsson
Läs om Malin Jonsson
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).