"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Våga tala workshop, träff 1

mån
20
nov
Tid Måndag 20 november, 2023 kl. 15:15 - 17:30
Plats Storspoven, Samhällsvetarhuset

Tycker du att det är väldigt jobbigt att tala inför andra till exempel på seminarium och vid presentationer? Undviker du det helt eller påverkar det dig negativt lång tid före eller efteråt? Du är inte ensam! Vi har hjälp för dig som är väldigt nervös eller ångestfylld inför muntliga presentationer, och önskar komma vidare med detta.

Studenthälsan erbjuder två gruppträffar som hjälper dig att påverkas mindre av obehag i samband med att tala inför andra under exempelvis redovisningar och seminarier. Du kan välja att gå på en eller båda träffarna som bygger på varandra.

Träff 1 (Teoretisk grund, verktyg och korta övningar)

Vi går igenom vad som händer i oss när vi ska tala, varför det sker och hur vi kan göra för att hantera obehaget, både i stunden och på längre sikt. Vi övar stegvis på att tala inför andra där du själv väljer graden av utmaning som passar dig. Vi går igenom hur du konkret på egen hand kan förbereda dig inför vår fördjupningsträff då vi fortsätter att öva ännu mera.

Efter att du deltagit i träff 1 kan du delta i träff 2 den 27/11 eller 12/12

 

Sista anmälningsdag: 19 November

Evenemangstyp: Workshop
Personalbild Malin Jonsson
Talare
Malin Jonsson
Psykolog
Läs om Malin Jonsson
Personalbild Annika Enmark
Talare
Annika Enmark
Sjuksköterska
Läs om Annika Enmark
Kontaktperson
Annika Enmark
Läs om Annika Enmark
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).