"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

Välkommen till konferensen Social Innovation i Norr

tor
25
apr
Tid Torsdag 25 april, 2019 kl. 09:30 - 16:00
Plats Luleå tekniska universitet

Är du intresserad av nytänkande som bidrar till ett socialt hållbart samhälle? Kom och var med på Social Innovation i Norr!


Konferensen handlar om social innovation i Norrbotten och Västerbotten och vänder sig till alla intresserade – civilsamhälle, myndigheter, akademi och näringsliv. Här får du under en heldag chans att utbyta såväl erfarenheter som idéer och lära dig mer om nytänkande verksamheter, metoder och tjänster.

Program och anmälan

På agendan står allt från workshops och relaterad forskning till goda exempel och finansieringstips för innovatörer. Besök www.socialinnovationinorr.se för att ta del av hela programmet, läsa allt du behöver veta om konferensen och anmäla dig.

Kostnadsfria bussar till och från Luleå

När nu Social Innovation i Norr går av stapeln för tredje året i rad blir det vid Luleå tekniska universitet. För att så många nyfikna som möjligt ska kunna delta så kommer kostnadsfria busstransporter att erbjudas tur och retur till Luleå från Umeå, Skellefteå och Piteå.

Pst. Vi har ett begränsat antal platser, så vänta inte för länge! Sista anmälningsdag är 12 april.

Har du frågor?

Hör gärna av dig till:

Konferensen arrangeras av Umeå universitet, Luleå tekniska universitet och Coompanion, med stöd av Arena Social Innovation, Mötesplats Social Innovation, Luleå Kommun, Piteå Kommun, Skellefteå Kommun, Umeå Kommun, Region Norrbotten och Region Västerbotten.

Arrangör: Umeå universitet
Evenemangstyp: Konferens