"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Walk of Hope

ons
25
sep
Tid Onsdag 25 september, 2019 kl. 18:00 - 21:00
Plats IKSU Sport

Gör avtryck i kampen mot barncancer - Häng med på Walk of Hope! Kom tillsammans med hela familjen, helt själv eller tillsammans med en kompis. Peppa grannarna, arbetskamraterna och alla du känner till att gå, lufsa eller springa FÖR LIVET! ALLA kan vara med oavsett om du har cancer eller inte. Det här är en kväll där du rör på dig i precis det tempo som passar dagsformen. Det går även bra att bara lämna ett bidrag om du inte har möjlighet att delta. Att vara hejande publik efter sträckan är också värdefullt! IKSU Friluftssektion kommer
dessutom att finnas efter vägen med små överraskningar.

Deltagaravgiften är 100 eller 150 kronor, du kan också anmäla hela familjen för 250 kronor. Alla pengar går till kampen mot barncancer.

Gångsträckan är ca 4 km (IKSU Sport - Nydalasjön - IKSU Sport) och ICA Kvantum Mariehem bjuder på fika under promenaden. Vi går från IKSU Sport den 25 September klockan 18.00. Utomhus, tillsammansför-livet OCH roligt - En härlig kombination tycker vi!


Läs mer och anmäl dig till vårt lopp "IKSU & Outdoor Against Cancer" redan idag.


Tack för ditt engagemang! 

Arrangörer är IKSU och Outdoor against Cancer: my goal (OaC). OaC är ett EU-finansierat Erasmus+ Sport projekt som i Sverige drivs av Region Västerbotten, Umeå universitet och Västerbottens Idrottsförbund. OaC:s syfte är att öka medvetenheten om vikten av hälsofrämjande fysisk aktivitet både för att förebygga cancer och för att förbättra prognosen för de som redan drabbats av cancer.

Arrangör: Idrottshögskolan
Evenemangstyp: Övrigt